Feng Shui Analyse

Een Feng Shui analyse geeft inzicht in de kwaliteiten en knelpunten van een woning. Het laat er als het ware een energetische blauwdruk van zien – de manier waarop de energie zich er doorheen beweegt. Door de Nine Star Ki jaargetallen van de bewoners naast de plattegrond te leggen wordt helder wat de invloed van de bestaande situatie op jou/jullie kan zijn.

Hoekje in 3 hout

Een Feng Shui analyse laat je anders naar je huis kijken en daardoor ook naar jezelf. Je wordt je bewust van facetten van jezelf die je misschien niet eerder gezien hebt en je krijgt inzicht in hoe je deze – via je huis – kan beïnvloeden.

Het verzetten van meubels of het aanbrengen van kleuren en materialen kan grote veranderingen teweeg brengen in hoe je je leefomgeving ervaart. En dus ook in hoe je er beweegt, leeft en je ontwikkelt.

Feng Shui Analyse bij verhuizen

Bij een (voorgenomen) verhuizing kan het heel interessant zijn om een analyse van het nieuwe huis te laten maken. Of je nou wilt huren of kopen, het is fijn om inzicht te hebben in de energetische blauwdruk van het huis. Aan de hand daarvan is te bepalen of de woning passend is bij de bewoners en bij de levensfase waar zij zich in bevinden. En er kan direct aandacht besteed worden aan een zo gunstig mogelijke indeling en gebruik van de woning. Ook daarbij wordt weer gebruik gemaakt van kleur-, materiaal- en inrichtingsadviezen.