Werkwijze

Voordat ik een (woon)ruimte kom bezoeken, analyseer ik thuis de plattegrond. Tijdens mijn onderzoek kan ik zien waar de energie in huis makkelijk of juist moeilijker stroomt en hoe dat komt. De interpretatie daarvan levert een aantal inzichten en vragen op. Daarmee kom ik vervolgens in de woning op bezoek en bespreek ik in ongeveer 2 uur wat ik heb gezien. Ik vraag dan ook toestemming om het huis te bekijken en foto’s te maken. 

Element aarde in interieur

Deze informatie neem ik weer mee en verwerk ik in mijn adviesrapport. Ik laat hierin in woord en beeld zien waar mogelijke knelpunten of problemen in de energiestroom plaatsvinden, en wat daarvan de gevolgen kunnen zijn. Daarnaast geef ik praktische oplossingen voor de conflicten. Dat kunnen inrichtingsadviezen, materiaal- en/of kleuradviezen zijn, waarbij ik ernaar streef om voor ieder budget en iedere smaak iets te laten zien. Het advies rapport kom ik ook weer persoonlijk toelichten. 

Uiteraard kan je daarna nog bij mij terecht voor vragen. 

Wat heb ik nodig om te kunnen beginnen?

Een zo kloppend mogelijke plattegrond van het huis (inclusief alle verdiepingen), met daarin aangegeven wat de functie is van de ruimtes. Dus waar de woonkamer zich bevindt, de keuken, de garderobe enz. 

De geboortedata van alle bewoners.
Omdat ieder mens ook een eigen manier heeft om de energie in de omgeving te verwerken – o.a. sterk afhankelijk van de geboortedag – kan een bepaalde energetische situatie in huis de ene persoon soms veel sterker beïnvloeden dan een ander. Ook kan er ook iets af te leiden zijn over de relatie tussen de verschillende gezinsleden in het huis. 

Tarieven

Starttarief
Voor een woning met 1 woonlaag

Per extra verdieping / woonlaag

€250 ex BTW

€50 ex BTW

Voorbeeld: een appartement / bungalow van 1 woonlaag analyseren kost 250 euro ex BTW. De analyse van een woning met begane grond, eerste verdieping en zolder komt op 350 euro ex BTW

Deze tarieven zijn exclusief reiskosten voor woningen buiten Rotterdam.